Domov / PR články / Vylepšite svoje podnikanie!

Vylepšite svoje podnikanie!

Dobrých rád z oblasti podnikania nikdy nie je dosť, a preto nie je na škodu prečítať si stále niečo navyše. Možno aj vy práve potrebujete súrne kanceláriu alebo by ste si radi kúpili spoločnosť. Viete ako na to? K dispozícii sú totiž nové možnosti v podobe virtuálnych kancelárii či možnosti kúpiť si spoločnosť.

Kúpte si spoločnosť

Ak plánujete vlastniť spoločnosť no na jej zakladanie vám nezostáva čas, jednoducho si svoju novú spoločnosť kúpte. Už dlho totiž beží predaj s. r. o. s DPH čo znamená, že ide o ponuku s. r. o. spoločností na predaj, ktoré sú platcami DPH. Pri kúpe si dokonca môžete vybrať či chcete novú spoločnosť bez histórie, alebo či dáte radšej prednosť staršej spoločnosti s históriou.

Každá spoločnosť ponúkaná na predaj je riadne registrovaná v Obchodnom registri, a samozrejme je registrovaná ako platca DPH takže budete mať ihneď k dispozícii aj IČ DPH. Mnohí do ceny kúpy započítavajú aj výdavky za vystavovanie dokumentov, takže nič navyše neplatíte. Ak vás kúpa spoločnosti s ručením obmedzeným zaujala kliknite SEM.

Potrebujete kanceláriu?

Zišla vy sa Vám kancelária, ale nemáte dosť peňazí a ani vhodné priestory pre jej zriadenie? Vyskúšajte mimoriadne populárne virtuálne kancelárie, ktoré sú pohodlným a efektívnym riešením. Vďaka tomu môžete vlastniť kanceláriu napríklad na prestížnej adrese v hlavnom meste, čo je ideálne pre začínajúcich podnikateľov; pomôže vám to vybudovať si lepšie meno. Pri týchto kanceláriách zároveň šetríte peniaze, ktoré by ste inak minuli na prenájom priestorov. Vaša pošta bude zasielaná na adresu virtuálnej kancelárie kde budete mať vlastnú schránku.

Niečo o dražbách

Dražby netreba nikomu nejako zvlášť, predstavovať, všetci totiž vieme o čo ide. Exekútorov, ktorí sa dražbám venujú, nájdete online hneď niekoľko. Ak teda máte záujem zúčastniť sa dražby alebo potrebujete vydražiť nehnuteľný majetok, vyhľadajte spoľahlivého exekútora. Podrobnejšie informácie získate TU.

Komentovať

Váš email nebude zverejnený.Povinné pole sú označené *

*