Pin It
Domov / Zaujímavosti / 3 tipy ako sa zbaviť predčasnej ejakulácie

3 tipy ako sa zbaviť predčasnej ejakulácie

Možno si aj vy myslíte, že predčasná ejakulácia musí mať niečo spoločné s telom. Určite nejaké oslabené svaly alebo prílišná citlivosť penisu. Určite to musí mať dôvod niekde v tele – a preto musí mať tento problém určite nejaký fyzický, vedecky merateľný a zvážiteľný základ.

Preto je aj celkom logické, že na pomoc si chceme zadovážiť nejaké lieky. Niečo, čo nám napríklad upraví hormonálnu rovnováhu, pomôže pomocou vstrebávania nejakej aktívnej látky alebo otupí citlivosť penisu. Musí predsa existovať nejaká zázračná pilulka, ktorá napraví tú chybu, ktorú máme niekde v tele a všetko bude úplne v poriadku.

Pravdupovediac – niektoré z nich aj skutočne fungujú.

Často odporúčaným trikom je používanie hrubšieho kondómu. A to, samozrejme, vo veľa prípadoch pomáha – jednoducho preto, že vďaka kondómu je penis menej stimulovaný, a tak k vyvrcholeniu sa blížime pomalšie.

Kondóm však patrí k tým relatívne bezpečným variantom. Horšie je to už napríklad so sprejom na otupenie citlivosti, ktorý môže znecitlivieť nielen vás, ale aj vašu partnerku – a potom vám nepomôže ani výdrž maratónskeho bežca.

Ako sme už povedali, tieto „triky“ môžu zafungovať (u niekoho viac, u niekoho menej). Ale problém pri nich je ten, že neriešia príčinu, len následok. V skutočnosti je totiž podľa všetkých dôkazov predčasná ejakulácia skôr mixom psychiky a fyzického stavu. Takže musíte zapracovať nielen dole, ale aj „v hlave“. Chémia je síce mocná, ale nedokáže vyriešiť všetko. Spoľahnite sa preto radšej na tieto tri overené triky:

1.Prestaňte sa stresovať

Ak sa budete zameriavať len na to, koľko vydržíte, zbytočne sa budete stresovať. Ak ste v strese, do krvi sa vám vyplavuje veľké množstvo hormónov a tie všetko len urýchlia. Upokojte sa a začnite sa pri sexe znova baviť. Nie ste na súťaži o najdlhšiu súlož.

2. Nie je to len o vás

Čo je vlastne predčasná ejakulácia? Keď vyvrcholíte skôr ako váš partner. A to znamená, že najlepším liekom na to, je dať vašej polovičke to, čo od vás očakáva, čo najskôr. Užívajte si predohru a priveďte ju čo najbližšie k vyvrcholeniu. Ak bude hotová ona, určite jej nebude prekážať, že vám to trvá len 2 minúty

3.Urobte si domáce úlohy

V prvom rade – trénujte. Ako vo všetkom, aj v tomto pomôže dobrý tréning. Ale ak potrebujete rýchlo pomôcť, jednoducho si nejaký čas pred očakávaným sexom poraďte sami. Po prvom vyvrcholení vydržíte určite dlhšie. Chlapom pomáha aj tréning s umelou vagínou. Je to erotická pomôcka, vďaka ktorej simulujete sex a dokážete si tak natrénovať svoju výdrž. Recenzie umelých vagína nájdete na tomto odkaze: http://umelavagina.sk

V prípade, že sa chcete spoznať viac tipov ako vydržať v posteli dlhšie, určite si pozrite web majstervposteli.sk.

Komentovať

Váš email nebude zverejnený.Povinné pole sú označené *

*