Pin It
Domov / Biznis / Vyhrajte 30 000€ s vašou aplikáciou a objavte sa v sieni slávy biznisu!

Vyhrajte 30 000€ s vašou aplikáciou a objavte sa v sieni slávy biznisu!

Internetová doba praje podnikateľom. Dnes vymyslíte nápad, sadnete si k počítaču a zajtra oslovíte celý svet. A ešte lepšie, keď cielite na mobilné telefóny, ktoré majú ľudia stále u seba.

Nikdy nebolo tak dobre ako je dnes. Nikdy v minulosti ste nemohli tak rýchlo zbohatnúť ako dnes. Máte najlepšie predpoklady stať sa milionárom. Dnes je najlepšia doba pre rozbehnutie vášho biznisu. Vďaka internetu je podnikanie omnoho jednoduchšie ako v minulosti. Máte dobrý nápad na aplikáciu? Už zajtra ju môžete predať zákazníkom z opačnej strane zemegule. Nikdy neboli lepšie podmienky na podnikanie, ako práve teraz. Načo ešte čakáte :) Toto obdobie môžeme nazvať, ako dobu STARTUP-ov. Niekoľko biznis plánov, alebo aplikácií má dnes miliardové hodnoty, napriek tomu, že pred pár rokmi o nich nik nevedel.

Mnoho mladých a nadaných ľudí nerozbehne naplno svoju aplikáciu práve preto, že nemá peniaze. Čo by ste povedali keby chcel niekto investovať do vašej aplikácie 80 000€ a k tomu vám zariadil reklamnú kampaň v hodnote 30 000€. Máte šancu osloviť až 1,3 milióna zákazníkov v 6 krajinách. Lákavá ponuka však? Stačí iba presvedčiť Nemeckú spoločnosť Deutsche Telekom, že práve vaša aplikácia je tá pravá.

Hľadá sa najlepší koncept biznis aplikácie

Ako sa zapojiť do súťaže? Jednoducho. Stačí natočiť vlastné video, v ktorom vysvetlíte, ako im vaša aplikácia pomôže pri každodennej práci. Hľadá sa najlepšia aplikáciu na Slovensku. Máte cloudovú aplikáciu zameranú na malé až stredné podniky? Je v procese vývoja alebo ju dokončíte do 3 mesiacov? Neváhajte a prihláste sa a vyhrajte skvelé ceny. Pozrite si tento web , na ktorom sa dozviete všetky potrebné informácie o súťaži.

Pozrite si video kampane – Business Wall of Fame Contest

 

V súťaži sú 3 výherné kategórie

  • Najlepší slovenský koncept aplikácie
  • Najlepší medzinárodný koncept aplikácie
  • Najlepší start-up

Najlepší slovenský koncept aplikácie

1. miesto – Vaša aplikácia sa stane hrdinom reklamnej kampane Telekomu v hodnote do 30 000 €. TelekomCloud partnerstvo, vďaka ktorému môžete prostredníctvom jeho B2B komunikácie získať viac ako 200 000 biznis zákazníkov.

2. a 3. miesto – TelekomCloud partnerstvo, vďaka ktorému môžete prostredníctvom jeho B2B komunikácie získať viac ako 200 000 biznis zákazníkov.

Najlepší medzinárodný koncept aplikácie

Konkurencia bude veľká, ale to vás dúfam neodradí. Prvé miesto je dostatočne motivujúce. Budete súťažiť so START-upmi so šiestich krajín ako je Česká Republika, Poľsko, Chorvátsko, Maďarsko, Rumunsko a Slovensko.

Aplikácia musí byť v angličtine, prípadne aj v lokálnom jazyku. Získajte až 1,3 milióna zákazníkov z podnikateľskej sféry + exkurzia do T-Labs v Berlíne spojená s predvádzaním inovácií.

Najlepší start-up

Vyhrať môžete aj so startupom s konceptom biznis aplikácie, ktorá bude spustené do konca roka 2014. Hlavná cena je investícia do výšky 80 000 € od Hub:Raum, podnikateľského inkubátora Deutsche Telekom. A za zmienku stojí aj pozvánka na výnimočný event „Long Night of Start-ups“ v Berlíne od T-Labs s poskytnutím vlastného promo stánku.

Nezabudlo sa ani na hlasujúcich

Všetci hlasujúci, ktorí sa stanú podporovateľom niektorej aplikácie, môžu pre vlastnú spoločnosť vyhrať reklamnú kampaň v hodnote 10 000 €.

Čo na to povedať záverom. Myslím že podobná príležitosť sa nemusí v najbližších rokoch opakovať. Preto neváhajte a využite ju. Choďte na BUSINESS WALL OF FAME a zaregistrujte svoju aplikáciu do súťaže. Všetkým súťažiacim držím palce.

Komentovať

Váš email nebude zverejnený.Povinné pole sú označené *

*