Domov / PR články / Podnikanie novej generácie

Podnikanie novej generácie

Pojem „registračné sídlo“ sa pomaly (ale isto) dostáva do povedomia odbornej i laickej verejnosti. Donedávna to bola veľká neznáma. Úspešný biznismen však už dnes vie, aké výhody mu registračné alebo virtuálne sídlo prináša. Ušetrí na prenájme, nemusí platiť za to, čo v skutočnosti ani nepotrebuje. Jednoducho sídlo uvedie v Obchodnom registri a podniká.  Páčilo by sa Vám, keby mala Vaša firma sídlo v lukratívnej Bratislave, hoci ste napríklad z Tvrdošína? Na sídle naozaj záleží. Privedie Vám zákazníkov, viac pracovných ponúk, vyšší zisk.

Zakladanie spoločnosti si vyžaduje pevné nervy, no nemusíte byť na všetko sám. Nechajte svoju spoločnosť založiť odborníkom, ktorí s Vami odkonzultujú všetky požiadavky, pripravia dokumentáciu a zabezpečia jej podanie na Daňový úrad, Obchodný či Živnostenský register. Vy podnikajte a založenie s.r.o. alebo a.s. presuňte na osoby k tomu určené. Už viete, kde by ste chceli evidovať svoje sídlo? Historické centrum Bratislavy, alebo to bude centrum na Michalskej ulici? Pritom Vás to nebude stáť viac ako 26 EUR mesačne.  Pýtate sa, kam sa obrátiť? Skúste sa spýtať „pána Googla“ na zalozenie-sro.biz.

PodnikanieSvoju virtuálnu kanceláriu môžete využiť tiež na prijímanie, odosielanie či úschovu pošty. O došlých listinách ste včas informovaní. Pošta sa eviduje aj cez internet. Môžete nahlásiť, ak chcete niečo naskenovať alebo poslať. Špičkové registračné sídla ponúkajú aj prevádzku webovej stránky a emailov, či zriadenie faxového čísla. Obzvlášť obľúbený je prenájom rokovacích priestorov. Registrácia sídla na zvolenej adrese zaručuje serióznosť. Takýto typ služby je v zahraničí už dlhšiu dobu veľmi obľúbený. Prenájom sídla je ozaj jednoduchý a uľahčí Vám samotné podnikanie. Oveľa ľahšie sa ním buduje obchodné meno. Ušetrené peniaze môžete rozumne investovať. Registračné sídlo Vám ostáva aj vtedy, keď ste nútení cestovať. Adresa zostáva nemenná. Doba, kedy sa podnikateľ musel strachovať o to, čo s ním bude po ukončení nájomnej zmluvy, je preč. Teraz je čas začať podnikať bez obáv, moderne, na svetovej úrovni.

Občas je nutné nechať si pri vykonávaní podnikateľskej činnosti preložiť nejaké dokumenty. Každodennými partnermi biznismenov na medzinárodnej úrovni sú teda aj prekladatelia a tlmočníci. Pre využitie takýchto služieb kliknite SEM.

Nie je nutné zaoberať sa toľko rizikom, myslite viac na svoj účel, zisk a uspokojenie zákazníka. Každý úspech záleží len od Vás, preto vstúpte do „nového podnikateľského sveta“ tou správnou nohou a dobre naladení. Nech Vám peniaze zasejú úspech a z úspechu vyrastú peniaze.

Komentovať

Váš email nebude zverejnený.Povinné pole sú označené *

*