Pin It
Domov / PR články / Potrebujete kúpiť alebo predať psa? Využite inzerciu psov

Potrebujete kúpiť alebo predať psa? Využite inzerciu psov

Každý sa raz stretol s otázkou ako čo najefektívnejšie spropagovať na trhu svoj produkt, alebo službu. Poznáte ten pocit, keď skúšate mnoho metód a platených reklám, ale s výsledkom nie ste spokojný? Dnes v dobe veľkej konkurencie, existuje efektívne riešenie menom Inzertný portál. Pridanie inzerátu je zdarma a získate mnoho kvalitných potencionálnych zákazníkov. On-line inzertné portály sa ukázali, ako veľmi populárna služba pre ľudí, ktorí hľadajú produkt, alebo službu na internete.

Ako príklad uvediem inzertný portál – inzercia psov. Portál moj-bazar.sk – ponúka širokú ponuku inzercie psov najznámejších plemien. Vkladanie inzerátov je zdarma. Inzertný portál ponúka jednoduché a užívateľsky príjemné ovládanie. Celý web pôsobí veľmi prehľadne a jednoducho. Kategórie sú zoradené prehľadne a návštevník sa na webe výborne orientuje.

 

Ak chcete predať vášho psíka, alebo ste chovateľ a máte veľa šteniatok na predaj, inzercia psov cez inzertný portál je pre vás ideálne riešenie.

Hlavná výhoda on-line inzertných stránok je, že sú väčšinou zadarmo pre všetkých. Detail inzerátu poskytuje všetko čo potrebujete vedieť. Nadpis inzerátu, jeho popis, cenu, miesto kde sa ponúkaný tovar, alebo služba nachádza, kontakt – meno inzerenta, telefónny kontakt, dátum vloženia inzerátu. A dôležité – formulár pre rýchlu odpoveď. Inzerát je možné propagovať pomocou najznámejších sociálnych sietí. V pravo sa nachádzajú fotografie a možnosti zvýrazniť, upraviť alebo vymazať inzerát.

Portál umožňuje pokročilé filtrovanie a vyhľadávanie inzercie. Na začiatku musíte vybrať, či sa jedná o predaj, kúpu alebo chcete zobraziť oboje. Inzeráty je možné filtrovať podľa mesta (okresu), ďalej definovať cenový rozsah teda sumu od – do. A napokon samotné kľúčové slovo, podľa ktorého sa vám zobrazia výsledky vyhľadávania. Pokročilé vyhľadávanie umožňuje napr. vyhľadať len nové inzeráty, prípadne bez uvedenej sumy a inzeráty len s fotografiou. Pomocou dokonale voleného filtrovania, sa Vám zobrazia len tie výsledky, ktoré požadujete. Ďalšou výhodou je cena ponúkaných psov. Každý si príde na svoje a zo širokej ponuky inzercie psov, vždy vyberiete tú, ktorá Vám vyhovuje. Inzeráty psov sa denne aktualizujú, takto je inzercia vždy aktuálna.

On-line inzertné webové stránky prestavujú nový typ, vo svete propagácie produktov a reklamy. Nemusíte vyhadzovať peniaze za kupovanie novín a zložito zverejňovať vaše inzeráty. Pridanie inzerátu je jednoduché, efektívne a rýchle.

Inzertný portál moj-bazar.sk ponúka inzerciu psov v prehľadne zoradených kategóriách. Každý si príde na svoje, či už máte Amerického stafordšírského teriéra, Bígla, Bernského salašníckeho psa, Boxera, Jacka Russella, Jazvečíka, Maltézskeho psíka, Nemeckého ovčiaka, Rotvajlera a mnoho ďaľších. Nie je nič jednoduchšie, ako predať alebo kúpiť psa cez online inzerciu. moj-bazar.sk Vám ponúka neuveriteľné možnosti, a tou hlavnou je možnosť nakúpiť veľa za málo peňazí.

Pre všetkých, ktorí potrebujú psa predať, kúpiť, alebo chcú predstaviť narodené šteniatka, je tu portál moj-bazar.sk, bezplatná inzercia pre každého. Na pridanie inzerátu nie je potrebná registrácia, pridávate ho pomocou prehľadného formulára. Samozrejmosťou je možnosť pridávania fotografií k inzerátu, pridanie Video (Embed script alebo URL z YouTube), prípadne URL adresu na ktorej sa váš pes nachádza.

Inzertný portál moj-bazar.sk  je rýchle, efektívne a jednoduché miesto na bezplatnú inzerciu rôznych psích plemien,  pre každého, kde každý nájde, alebo predá svojho psíka. Na tomto portáli dokážete stráviť niekoľko hodín denne a určite si ho zamilujete.

Komentovať

Váš email nebude zverejnený.Povinné pole sú označené *

*