Domov / PR články / Prečo je dôležitý uhol pohľadu?

Prečo je dôležitý uhol pohľadu?

Ak si predstavíme učiteľa jógy, spojíme si ho istotne s budhizmom, kebabom, či liečiteľstvom. Alebo je možno vegán, počúva zvláštnu hudbu, taký ten čudák, oblečený v bielom rúchu, ktorý kráča bosý a mlčí. Zrejme sa bude líšiť od atraktívneho muža, oblečeného do extravagantného svetra značky Daniel Hechter Paris, ktorému na ruke žiaria hodinky Tommy Hilfiger.  Určite však neexistuje šanca, že sa práve tento upravený muž, ktorý venuje čas tomu, aby sa nielen dobre cítil, ale aj dobre vyzeral, venuje duchovnému cvičeniu? A naopak. Určite sa o svoj vzhľad a dušu starajú len tí „bohatí“?

Jing a jang. Každý náš krok k sebe samým je o rovnováhe tela a mysle. Nepotrebujeme sa učiť „pravidlám“ o tom, kto je od „prirodzenosti“ aký. Sme tým, čím chceme byť. A rovnako sa aj tak cítime. Bohatí, chudobní, štíhli, tuční, bieli, čierni, inteligentní, či negramotní.

Životný štýl tvrdého workoholizmu či honba za materiálnym uspokojením, ktoré nás mnohých, či už bohatých alebo chudobných, denne psychicky vyčerpávajú, nielen že nemusia mať automaticky negatívny náboj, ale tiež nás môžu viesť práve k rovnováhe a pocitu spokojnosti. Záleží od nás!

Sú to predsudky, ktoré nás vedú k myšlienke, že len bohatí ľudia si kupujú luxusné kabelky, autá či domy. Pre viac info kliknite sem. Každý má právo žiť svoj sen. A tak ako neexistuje bohatý človek od prirodzenosti (zabudnime na zdedené majetky) – či už ide o materiálny či duchovný svet, neexistuje nič, čo by sme neboli schopní silou nášho presvedčenia a dôverou vo svoje schopnosti dokázať. Je naivné myslieť si, že cesta úspešného človeka nie je plná nástrah, pádov či podrazov, presne ako v životoch mnohých z nás, ktorí si o sebe myslíme, že nemôžeme dokázať to, čo „tí iní“.

Možno si spomínate na príhovor, ktorým si Steve Jobs získal srdcia nielen absolventov univerzity, ale zmenil životy mnohých ľudí.

Stále máte pocit, že sa vám smola lepí na päty? Pri pohľade do zrkadla si myslíte, že „vám“ už nepomôžu ani spaľovače tukov? Začnite športovať, má to viaceré výhody. Spoznáte nových ľudí, objavíte nové miesta a vylepšíte si svoju postavu. V prípade že ste single, určite si skôr nájdete partnerku s vypracovanými bicepsami, ako s pivným bruchom :). Ak zvažujete nákup spaľovačov tukov alebo iných doplnkov na cvičenie, odporúčam tento e-shop.

 

Komentovať

Váš email nebude zverejnený.Povinné pole sú označené *

*