Pin It
Domov / PR články / Stvorené na počkanie

Stvorené na počkanie

Možno sa Vám už dostalo do uší to „úspešné“ spojenie „Ready Made spoločnosti“. Ešte nie? Prichádzate o veľa. Ide o prevrat v oblasti podnikania. Rozbiehate svoj biznis? Chcete ho „naštartovať“ naplno už do niekoľkých hodín? Pri zakladaní spoločnosti Vás viac nemusia zdržiavať otravné „papierovačky“. Spoločnosť s.r.o. typu Ready Made bola založená, aby sa mohla ďalej predať a dostať i do Vašich rúk. Nemusíte sa obávať, že spoločnosť, ktorú kupujete má nejaké podlžnosti. Je ako novorodeniatko, ktoré si začína písať svoj osud, históriu. Žiadne pohľadávky či záväzky, úplne čistý list.

Ešte stále máte nejaké divné predsudky alebo obavy? Nemusíte sa báť, že kupujete mačku vo vreci. Získate garanciu, že spoločnosť, ktorú kupujete, nevykonávala pred Vami žiadnu činnosť. Potrebujete svoj biznis naozaj rýchlo „nakopnúť“? Nemáte čas vystávať v radoch a riešiť potrebné zbytočnosti? Ak zakladáte firmu klasickou formou, tak musíte rátať s lehotami Živnostenského či Obchodného registra, ktoré sa niekedy vyšplhajú aj do niekoľkých týždňov. No pri „Reade Made“ sa hneď po podpísaní zápisnice z Valného zhromaždenia stávate konateľom Vášho nového „biznis hniezdočka“. V mene Vašej spoločnosti môžete začať konať ihneď.

firmaNemusíte čakať na zápis zmien. To už je iba formalita. Spoločnosť ponúkajúca „Ready Made“ disponuje niekoľkými základnými a najviac používanými predmetmi podnikania. Stačí si vybrať.  Navyše, v cene je aj usporiadanie Valného zhromaždenia, kde sa dá dohodnúť na rôznych dodatočných zmenách (obchodné meno, meno konateľa a pod.)

Pokiaľ nepotrebujete „reálnu kanceláriu“, tak skúste virtuálne sídlo. Zaregistrujte ho, nechajte si posielať poštu, ale skutočne sa tu nemusíte zdržiavať. Štandardnou službou virtuálneho sídla je skenovanie, evidovanie a odosielanie došlej dokumentácia, no nie je ničím netradičným, keď Vám odtiaľto budú prevádzkovať webstránku alebo ponúknu rokovacie priestory s klasickým vybavením. Interaktívne doplnky nájdete na tejto stránke. Ak ich Vaše virtuálne sídlo neponúka, tak si ich doobjednajte.

Virtuálna kancelária je ideálnym riešením pre začínajúcich podnikateľov, no využívajú ju aj tí zabehnutí, ktorí nepotrebujú pre svoj účel podnikania reálne miesto. Neraz si biznismeni zakladajú takéto sídlo len kvôli prestíži, zvýšeniu atraktívnosti.

Či už sa rozhodnete pre Ready Made spoločnosť alebo virtuálne sídlo, tak obe sú pre Vás stvorené takpovediac na počkania a urýchlia rozbeh Vášho podnikania. Od dobrého nápadu Vás tak viac neodradí byrokracia. Veľa dobrých nápadov a úspechov v podnikaní.

 

 

Komentovať

Váš email nebude zverejnený.Povinné pole sú označené *

*