Domov / PR články / Prirodzená neodolateľnosť

Prirodzená neodolateľnosť

Podaktorí muži tvrdia, že stačí, aby bola žena jednoducho ženská, sama sebou a oni idú do kolien. Ženu robí ženou napríklad úzka sukňa, vysoké podpätky a samozrejme šperky, napríklad také, ktoré nájdete na tomto odkaze. Niektoré slečny vedia skutočne dobre, čo robiť pre upútanie pánskej pozornosti i to, ako ich presvedčiť o nezameniteľnej dokonalosti. Skúsme teda nazrieť do tohto tajomného dámskeho sveta, ktorý nám odhalí, ako sa nežné stvorenia stávajú často i neodolateľnými šelmami.

Ženy vedia, že muži si potrpia na pochvalu, ktorá však musí byť úprimná a prirodzená. Pokiaľ má žena o nejakého muža záujem, tak si dokáže o ňom zistiť informácie detailnejšie ako vyšetrovací úrad. Stačí jedna malá hlúposť, ktorú muž zbožňuje a ona môže na nej vystavať svoj úspech. Pochvala výbornej hokejovej taktiky, štýlu šoférovania alebo jedinečného oblečenia dokáže muža dobre naladiť na celý deň. Ženu, ktorá ho pochválila si začne viac všímať a myslieť na ňu. Jedným z tajomstiev žien je i udržať si určitú dávku záhadnosti. Vždy by malo zostať niečo nevypovedané, čo prinúti muža zapojiť fantáziu a zvedavosť.

neodolatelna-zenaDámy, ktorým nechýba hrdosť, vedia odhadnúť situáciu, a teda pochopia, kedy si dať spiatočku. Ak zistia o svojom idole, že ho priťahujú dlhonohé brunetky, čo oni ani zďaleka nie sú, tak sa nebudú zbytočne namáhať a svoje radary zamerajú smerom, ktorý vysiela skutočne silný signál. Potom už stačí iba jemné zaklipkanie očami, náznak úsmevu a otvorenosti. Takto nejako sa rodí prvé rande. Zvlášť pozor si treba dávať na presnosť. Aj keď kolujú fámy, že dáma má právo na meškanie, ba priam sa to na prvom rande vyžaduje, nie je to tak celkom pravda. Ani dáma si nemôže dovoliť riskovať a to najmä, ak má o svoj objekt skutočný záujem. Preto je nevyhnutné zosynchronizovať si čas a staviť na presnosť. Pokiaľ Vám chýbajú spoľahlivé a zároveň luxusné hodinky, tak si kliknite SEM. Dochvíľnosť je na prvom rande nesmierne dôležitá. Tou lepšou alternatívou, ako to môže dopadnúť, ak žena mešká, je to, že hodinky následne dostane od muža do daru. No väčšinou už k druhému rande nedôjde.

Zrelá žena časom pochopí, že správni muži nemusia byť vždy tí, z ktorých sa jej rozlietajú v brušku motýle a podlamujú kolená. Po puberte príde obdobie, keď žena pochopí isté priority a uvedomí si, že sa môže dobre cítiť i s mužom, ktorý nie je stelesnením chlapa z titulky časopisu.

Ďalším pravidlom neodolateľnosti je i to, že dáma by sa nikdy nemala opiť. Muž ju môže vidieť v dobrej nálade, baviť sa a mierne s ním flirtovať, ale nikdy by nemal alkohol zvíťaziť. Mužov tiež nepriťahujú ženy, ktoré nevedia kultivovane jesť. Ak sa žena nestihla najesť a večer ide s partnerom do reštaurácie, musí si zachovať slušnosť a decentnosť.

Keď je žena veselá, bystrá, empatická a zjavne vie, ako sa o seba starať, tak zväčša nemá o mužský záujem núdzu. Pre mužov sú neskutočne príťažlivé aj vlasy. Drvivá väčšina uprednostňuje dlhovlásky, no i kratšie strihy môžu zaujať, ak pôsobia dojmom upravenosti. Zbraňou žien je teda aj kvalitná vlasová kozmetika.

A na záver sa dostávame k otázke sexu. Povedzme teda, že muž je správne naladený a žena ho má tam, kde chce. Majú sa hneď vrhnúť do postele? Môžete brázdiť internet či odborné publikácie od rána do večera, ale jednoznačnú odpoveď nedostanete. Iné Vám povie mama, iné kamarátka, kňaz či psychológ. Základom však zostáva, že by ste sa mali spoznať a obaja byť na to pripravení. Pripravenosť nesúvisí iba s prvým sexom. Je nutné, aby ste si upratali staré vzťahy. Nik predsa nechce, aby sa mu do postele natlačil bývalý partner a to prinajmenšom v myšlienkach. Vždy choďte do toho prirodzene a nie pod nátlakom. Nechajte tomu voľnosť…

Neodolateľnosť je dar, ktorému sa dá naučiť, tak poďte do toho…

Komentovať

Váš email nebude zverejnený.Povinné pole sú označené *

*